Samenwerking met ZZP’ers

Een professioneel en gelijkwaardig partnerschap tussen Pro-zorg, Advies en ZZP Diensten en ZZP’ers staat voor ons centraal. Factura is onze backoffice en van hen ontvangt u wekelijks de facturen voor de gewerkte én bij de zorginstelling gedeclareerde (en goedgekeurde) uren. Factura betaalt deze uren wekelijks uit (www.factura.nl).

Wij werken hiervoor niet met handelingskosten, maar wij werken met een opslagmethode.

Kennismaken

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden die Pro-zorg, Advies en ZZP Diensten jou als ZZP’er biedt. Dan maken we graag kennis met je. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen wij dieper ingaan op jouw wensen, ambities en willen wij een goed beeld krijgen van jouw kwaliteiten. Als wij met elkaar in zee gaan, maak jij deel uit van onze ZZP-pool van professionele interim zorgverleners.

Verder bieden wij onze ZZP'ers:

  • Breed netwerk
  • Leuke en uitdagende opdrachten
  • Uitstekend uurtarieven
  • Loopbaan advies, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Administratieve ondersteuning

Als bemiddelaar voor alle backoffice activiteiten, waaronder bij de inzet, registratie van ZZP’-ers, en uitbetaling wordt gebruik gemaakt van www.factura.nl

Factura regelt het contractbeheer met de inlener / opdrachtnemer, facturatie, financiering, is onze backoffice met ZZP dienstverlening voor uitzendbureaus, factoring, administratieve dienstverlening, financiële dienstverlening, contractbeheer ZZP, facturatie ZZP, financiering ZZP

Factura verzorgt wekelijks de uitbetaling aan onze ZZP’ers. 

Zij is onze backoffice, die fungeert als verlengstuk van onze organisatie en is voorzien van alle relevante lidmaatschappen en certificering. Zorgen over de administratie en of risico’s hoeven wij onszelf niet meer te maken.

Zo kunnen wij ons beter richten op rekruteren, selecteren, motiveren, en een goede inzet en functioneren van ZZP’ers garanderen. 

De automatisering waarvan zij gebruik maken, maakt in zeer korte tijd mogelijk dat er contracten worden aangemaakt, waaronder ook de inlenersovereenkomst (raamovereenkomst) met onze opdrachtgevers en onze ZZP’ers die daarbij zijn ingezet. De opdrachtgevers krijgen de facturen met gewerkte uren uit naam van de ZZP'ers ook met hun eigen logo. Factura / onze backoffice regelt ook onze voorfinanciering.

Voor het geval de opdrachtgevers van onze ZZP‘ers gebruik wensen te maken, kunnen wij op ieder moment Factura een drie partijen overeenkomst laten opstellen, waarvan zij in nader overleg met ons bericht krijgen.

Wij vertrouwen erop de ZZP'ers hiermede genoegzaam van dienst te kunnen zijn en kijken steeds opnieuw met vertrouwen uit naar een voorspoedige samenwerking.

Bel of mail ons via de contactpagina of raadpleegt u de onderstaande link-adressen:

www.ikwordzzper.nl

www.zorghulpatlas.nl